Anders Rosenstand Laugesen

Venstre i Skanderborg Kommune

Om Anders

Mit navn er Anders Rosenstand Laugesen. Min hustru og jeg bor i Ry med vores lille datter. Vi er rigtig glade for at bo i Skanderborg Kommune, som vi mener er et godt og trygt sted for vores datter at vokse op.

Min sparsomme fritid går typisk med at være familiefar, fysisk udfoldelse i kommunens vidunderlige natur, husrenovering og læsning. Jeg foretrækker typisk bøger om historie, samfund og de store skønlitterære klassikere. Jeg er glad for at sejle og holder meget af samvær med vennerne, sang og musik.

Jeg er uddannet som nationaløkonom, ph.d. på Aarhus Universitet, hvor jeg har været ansat som adjunkt (yngre forsker og underviser) siden 2013. Jeg underviser for tiden i matematik og international økonomi og vejleder studerende på forskellige niveauer.

Da jeg er født og opvokset i tekstilbyen Ikast, har jeg tidligere arbejdet i beklædningsindustrien. Jeg har også tidligere siddet bag kassen i et supermarked, været lærervikar, arbejdet med handicappede, været sejlsportstræner, været assistent i Jyske Bank i Silkeborg og været studenterunderviser på universitet. For tiden er jeg også tilknyttet Folkeuniversitet på Aarhus Universitet og Københavns Universitet. Jeg er også aktiv i et par upolitiske foreningsbestyrelser.

   

Landmanden kommer til byen 2017 (øverst) og Søen Rundt halvmarathon 2017 (nederst)